Χιλιομετρικές ενδείξεις

Σε κάθε 1km. του Νάιου δρόμου θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των αθλητών για τους αγώνες των 18.5km και των 5m στην εκκίνηση, στο σημείο αναστροφής στο 12οkm και στον τερματισμό. Για το λόγο αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δρομείς να φορούν το ηλεκτρονικό τσιπ χρονομέτρησης μαζί με το νούμερό τους για την έγκυρη χρονομέτρησή τους.

Πληροφορίες Αποτελεσμάτων

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο, στη σελίδα της Διοργάνωσης: www.naiosdromos.gr και στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/naiosdromos/ αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργασίμων ημερών στο διαδίκτυο στις επίσημες σελίδες της Διοργάνωσης.

Έπαθλα – Κατηγορίες

Μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 5ο Νάιο δρόμο, καθώς και στους δρομείς των 5 και 2km. Τα μετάλλια είναι αναπαραγωγή της μιας όψης του αρχαίου τετράδραχμου της Ηπείρου του 2ου-1ου αι. π.Χ. και απεικονίζουν τις κεφαλές του Δία και της Διώνης. Ο Δίας είναι στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς, ενώ η Διώνη φοράει πέπλο και χιτώνα.

Κατηγορίες

Ιδιαίτερα βραβεία με το ίδιο θέμα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής Κατηγορίας Ανδρών και της Γενικής Κατηγορίας Γυναικών του 5ου Νάιου Δρόμου. Επιπλέον η Διοργάνωση θα απονείμει βραβεία στους 3 πρώτους των παρακάτω κατηγοριών :

Α) Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών/Γυναικών 40-49 (έτος γέννησης 1968-1977)

Β) Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών/Γυναικών 50-59 (έτος γέννησης 1958-1967)

Γ) 60+ (έτος γέννησης <1957)

Στον αγώνα των 5km θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές της Γενικής Κατηγορίας Ανδρών και οι τρεις πρώτες νικήτριες της Γενικής Κατηγορίας Γυναικών.